+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si

Spoštovani starši,

mnogi izmed vas ste danes prejeli moje sporočilo (nazadnje pred manj kot pol ure), da so bili vaši otroci v visoko rizičnem kontaktu z osebo, ki je imela potrjeno okužbo na virus Covid19 in da moramo vaše otroke po navodilih NIJZ poslati v karanteno. Podobno informacijo sem moral predati tudi mnogim našim učiteljem.

Ker s kadrom, ki lahko dela iz zavoda, ne moremo več varno organizirati dela v polnem obsegu za vse oddelke matične šole, smo z vedenjem pristojnega ministrstva sprejeli ukrep, da organiziramo pouk na daljavo za vse oddelke od 6. do 9. razreda vseh EIS programov in tudi NIS programa. Zaenkrat bo pouk na daljavo organiziran do vključno torka, 12. 1. 2021, že jutri pa vam pošljemo nova navodila. Enako kot pred novim letom velja, da imajo učenci pouk na daljavo preko orodja Big Blue Button za vsako uro po urniku. Pripravljena bodo tudi nadomeščanja.

Za oddelke od 1. do 5. razreda, vseh programov EIS in NIS programa, tako na matičnem zavodu, kot na vseh treh lokacijah, kjer izvajamo inkluzivne oddelke, pouk poteka normalno ob ukrepih, ki smo vam jih poslali pretekli ponedeljek.

Zavedamo se, da je informacija prišla v zadnjem trenutku, vendar se nam stanje okuženih in napotenih v karanteno spreminja iz ure v uro. Hvala vam za razumevanje in kot vedno, sem vam na voljo za vprašanja.

Vse dobro,
Matjaž Jeruc
ravnatelj OŠ in vrtca

Dostopnost