+386(0)1 5800 500 info@zgnl.si
 • Spoštovani starši,

  v medijih ste nedvomno zasledili, da s torkom, 5. 1. 2021, pričnemo z izvajanjem pouka iz zavoda in tudi vseh podružničnih šol, z delom prične tudi dom.

  Ukrepi za preprečevanje širjenja okužb ob ponovni vrnitvi v šole so obsežni, ne dovoljujejo mešanja učencev različnih oddelkov in bodo precej spremenili samo organizacijo dela predvsem v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju, posledično pa tudi urnik kosil in prevozov. Izbirnih predmetov, krožkov in ostalega razširjenega programa osnovne šole do nadaljnjega zaradi ukrepov ne moremo izvajati. Ob prihodu v šolo, po hodnikih in na prevozih morajo vsi učenci nositi maske, maske učencem ni potrebno nositi le v matičnem razredu. Za podrobnosti okrog prevozov se obrnite na vašega prevoznika.

  V kolikor imate možnost, da otroka pridete iskati takoj po koncu pouka in kosila vas prosimo, da nam pri tem pomagate.

  V ponedeljek, 4. 1. 2021, bo učencem s strani učiteljev poslana samo zaposlitev za delo, razredniki pa bodo učencem predstavili, kako bo ob vrnitvi nazaj v šolo. Pouka po urniku (kot do sedaj za učence od 6. do 9. razreda) ne bo, saj se bodo učitelji udeležili testiranja pred odprtjem šole.

  V kolikor vašega otroka k pouku od torka naprej ne bo, prosim o tem obvestite razrednika.

  Tekom ponedeljka vam posredujemo še dodatna organizacijska pojasnila, ki se tičejo ponovnega odprtja zavoda.

  Hvala za razumevanje in lep pozdrav,
  kolektiv OŠ ZGN Ljubljana

Dostopnost